Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality
X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality

Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality

Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality

2 opinii(scrie una)
COD: Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality
În Stoc
50,00 lei
Cantitate
Crema ingrijirea pielii AE Premium Quality - hand made natural
Contine: ulei de masline si cocos extravirgin, arnica, brusture, tataneasa, galbenele
unt de cacao, coada soricelului, ceara de albine, vitamima A si E  - Lot 122024 -
ulei esential de portocala si vanilie, ulei de argan bio, ulei din samburi de struguri
Ambalare borcan 30ml
Crema ingrijirea pielii AE Hand Made – compozitie – indicatii – recomandari
Aceasta crema este facuta manual dupa un proces de macerare a plantelor de 20 zile, dupa care timp de 4 ore se amesteca la temperatura de 60 grade in vasul de bain-marie toate celelalte componente.
Contine: ulei de masline extravirgin, ulei de cocos   extravirgin, arnica, radacina de brusture, tataneasa, galbenele, coada soricelului, ulei de samburi de struguri presat la rece, vitamina A si E,  portocala,vanilie,  ulei de argan virgin bio, ceara de albine, unt de cacao.
Indicatii: hidrateaza si hraneste pielea, arsuri, escare, eczeme, riduri, iritatii, cancer de piele, psoriazis, bataturi, cicatrizant, analgezic, regenerative, intepaturi insecte.
Mod de administrare: Pe corp - se aplica local de doua ori pe zi dimineata si seara sau ori de cate ori este nevoie pe parcursul unei zile atunci cand pielea ramane uscata asta mai ales in tratamentele cu problema gen arsuri, escare, iritatii, etc…. Pe fata - va recomandam sa aplicati seara un strat gros protector si hranitor pe timpul noptii iar dimineata in strat subtire ca sa poata intra repede in piele. Inainte de aplicare sa curatati bine pielea cu sapun Aleppo (sau sapun verbina sau sapun masline) si apa oxigenata. Este foarte important sa curatati bine suprafata pe care aplicati crema.
Primele efecte se pot vedea dupa 3 zile de utilizare. Durata de modificare generala si profunda a pielii este de 28 de zile. De abia dupa acest interval de timp putem vedea efectele benefice ale cremei in intretinerea pielii dvs. Aceasta crema este un podus natural fara conservanti sau parabeni (conservantul este ceara de albine naturala) motiv pentru care dupa deschiderea capacului sa o consumati in maxim 2 luni.
Atentie: pentru cei alergici testati pe mana sa vedeti reactia asta in cazul in care la unul din produsele din compozitie aveti cunostinta ca sunteti alergic(a).
Compozitia pe larg a ingredientelor din crema ingrijirea pielii AE   
Arnica
Arnica este o planta folosita de mult timp ca medicament homeopat  pentru  calmarea durerilor reumatice, durerilor articulare si a durerilor musculare .  S-a demonstrat ca  reduce senzatia de usturime  in cazul intepaturilor si a juliturilor iar in cazul ranilor grabeste vindecarea.
Galbenele
Galbenele sunt  plante cu tulpina inalta, ramificata si paroasa, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbena ce are efecte antiseptice, de vindecare si calmare, care sunt foarte benefice si utile in tratarea pielii crapate, inflamate, uscate sau degradate, desemenea si pentru
 tratarea unor afectiuni ca micoze, rani purulente, acnee, leucoree, arsuri, leziuni ulceroase ale sanilor, cancerul mamar si al pielii.
Radacina de brusture
Denumirea stiintifica a Brusturelui este Arctium lappa, numele de Arctium provenind din limba greaca, unde arktos inseamna urs, iar lappa inseamna in limba celtilor laba. Deci, Arctium lappa ar insemna laba ursului, probabil datorita formei frunzelor sale mari, care aduce intrucatva aminte de urma labei unui urs pe pamantul reavan.Radacina de brusture actioneaza benefic in diferite boli de piele: acnee, dermatite seboreice, furunculoze. Dupa tratamentul cu Brusture, pielea devine mai luminoasa, mai catifelata, mai curata si mai placuta ca aspect.
Tataneasa
Planta inaltuta, prezenta mai ales in zonele umede, de pe marginea santurilor, a paraielor si in zavoaie, are florile rosii-violacee, cu frunze aspre, de un verde pal, si tulpina paroasa. Infloreste din luna mai pana in august, intreaga planta - radacina, frunze si flori - avand proprietati terapeutice extraordinare, folosite atat in medicina umana, cat si in cea veterinara.Printre numeroasele virtuti ale tatanesei, la loc de frunte se afla capacitatea ei de a diminua inflamatiile, de a vindeca rapid ranile, de a opri dezvoltarea tumorilor. Veritabila planta-medicament, marele secret al tatanesei il reprezinta alantoina, o substanta cu proprietati antitumorale si anticancerigene, ale carei principii vindecatoare au fost dovedite prin experiente de laborator.
Coada șoricelului (Achillea millefolium) este o plantă cu multiple beneficii, inclusiv pentru îngrijirea pielii. Iată câteva dintre aceste beneficii: proprietăți antiinflamatorii, cicatrizant, astringent, anti-microbian, antioxidant, calmare a iritatiilor, reglarea secretiei de sebum.
Ulei de masline extravirgin Grecia aciditate 0,3
Uleiul de masline este foarte bogat in vitamine, minerale si acizi grasi naturali. Este, de asemenea, convenabil pentru o piele sensibila. Uleiul de masline este un ingredient redutabil utilizat la  produse de îngrijire a pielii; bogat in antioxidanti, previne imbatranirea pielii, aparitia ridurilor si a liniilor fine si de asemenea, hraneste, intinereste si protejeaza pielea.Bogat in vitamina E si A, uleiul de masline ajuta la prelungirea tineretii pielii, hidrateaza, mentine elasticitatea si catifeleaza pielea. De asemenea, uleiul de masline ajuta celulele pielii sa se regenereze.
Ulei de cocos extravirgin
Beneficii ale uleiului de cocos pot fi atribuite prezentei in compozitia sa a acidului lauric, acidului capric si acidului caprilic, precum si proprietatilor antimicrobiene, antioxidante, anti-fungice, antibacteriene si calmante.Actioneaza ca un hidratant eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Beneficiile uleiului de cocos pentru piele sunt comparabile cu cele ale uleiurilor minerale. Din fericire, spre deosebire de uleiul mineral, nu exista nici o sansa de a avea efecte secundare adverse asupra pielii. Prin urmare, uleiul de cocos este o solutie sigura pentru prevenirea uscarii si descuamarii pielii. Ajuta la tratarea diferitelor afectiuni dermatologice, inclusiv psoriazis, dermatita, eczeme si alte infectii ale pielii. Din acest motiv, uleiul de cocos reprezinta ingredientul de baza pentru diverse produse de ingrijire a corpului.
Unt de cacao este cunoscut pentru beneficiile sale pentru piele. Iată câteva dintre acestea:hidratare intensă, elasticitatea pielii, proprietati antiimbatranire, vindecarea pielii, protectie solara, vergeturi ale pielii.
Ceara de albine este un ingredient natural versatil și benefic pentru îngrijirea pielii. Iată câteva dintre beneficiile sale: hidratare intensă, protecție împotriva factorilor externi, vindecarea pielii, nu înfunda porii.
Uleiul esențial de vanilie are o aromă dulce și caldă și este adesea folosit în produsele de îngrijire a pielii datorită beneficiilor sale potențiale. Iată câteva dintre aceste beneficii pentru piele: proprietăți antiinflamatorii, antioxidant, proprietăți antibacteriene, hidratare, calmare a iritatiilor.
Ulei de argan virgin bio
Efectele sale pentru frumusete si-au dovedit eficacitatea timp de secole. Elixir cu pretioase virtuti, uleiul de argan ofera relaxare si frumusete celor care stiu sa il foloseasca inteligent. Uleiul de argan este uleiul vegetal cel mai bogat in vitamina E. El combate deshidratarea, este antioxidant si previne aparitia ridurilor.Uleiul de argan este compus in mare parte din acizi grasi nesaturati, acidul linoleic, acid gras esential este majoritar in uleiul de argan. El intervine in biosinteza prostaglandinelor, care joaca un rol important in permeabilitatea epidermei.Este foarte bun prin mentinerea filmului hidrolipidic de la suprafata pielii si prin aportul nutritiv la nivelul celulelor - antirid – Pentru a revitaliza si stimula hranirea si oxigenarea celulara – Pentru a neutraliza radicalii liberi si pentru a proteja tesutul conjunctiv.
Ulei esential de portocale - Proprietatile terapeutice ale uleiului de portocala sunt: antihemoragic, antiinfectioas, antispastic, calmant, coleretic, colagog, digestiv, diminueaza amplitudinea contractiilor cardiace, febrifug, fluidifica sangele, hipnotic usor, micsoreaza sensibilitatea centrilor sinaptici, reconfortant, spasmolitic.
Uleiul de sâmburi de struguri presat la rece este cunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le aduce pielii datorită compoziției sale bogate în substanțe nutritive. Iată câteva dintre beneficiile acestui ulei pentru piele:antioxidant puternic, hidratare intensivă, regenerare celulară, reductia ridurilor și liniilor fine, acțiune antiinflamatoare, potrivit pentru toate tipurile de piele
Vitamina A - Aceasta super-vitamina nu este numai un remediu antiaging si antiacnee, ci are un rol deosebit de serios si in sanatatea noastra. Cea mai puternica vitamina anti-canceroasa. Dar beneficiile cele mai vizibile se manifesta la suprafata. Adica la nivelul pielii. In anii ‘30, cercetatorii au descoperit ca vitamina A se epuizeaza masiv cind este expusa la lumina si aer, iar aceasta concluzie sugera ca imbatrinirea cutanata ar putea fi rezultatul unei deficiente cronice de vitamina A, cauzata de natura fotosensibila a moleculei. Descoperirea a incurajat o serie de teste clinice care au dovedit ca aceasta vitamina reduce ridurile, pigmentarea si subtierea pielii.
Vitamina E - Supranumit un elixir al tineretii si frumusetii vitamina E, un antioxidant puternic este format din 8 compusi numiti tocoferoli dintre care cel mai activ si mai eficace este alfa- tocoferolul.
 
Adauga la favorite  
Categorii: Antirid; Creme corp; Ingrijirea pielii;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie
whatsapp